KIG IND
Nørager Kultur-
og Medborgerhus

Kunstudstillinger


Kunstudstilling den 01. maj - 25. juni 2015
med Bonnie Rasmussen og Henning Hansen

Fernisering:   Der er fernisering på udstillingen mandag, den 04. maj  kl. 16.00.
                          
                  
Udstillingen er åben:   Mandag kl. 10-16, tirsdag og torsdag kl. 09-12.

Billedkunstner Bonnie Rasmussen, Hobro
Bonnie Rasmussen maler i stærke farver, og der er mange detaljer og fortællinger i det enkelte maleri.
Stilen er lidt tegneserieagtig og i den naivistiske eller figurative boldgade.

Billederne er en herlig og sjov blanding af sprudlende farver og mange detaljer. De udtrykker en dejlig livsglæde - billeder til at gå på opdagelse i.

Mange af malerierne er malet over et musikstykke eller oplevelser omkring musik. Det kan være historien om en melodi, men det kan også være f.eks. fra en markedsdag, hvor der strømmer musik fra en café. Det kan også være iagttagelser fra Opera i Rebild eller en 1. majdag i Aalborg.

Bonnies ide med malerierne er, at man skal blive i godt humør og glad for den enkelte historie

Hjemmeside: www.galleri-bonnie.dk


Maleri af Bonnie Rasmussen          Trækrukke med lågHenning Hansen - trædrejning og træskulpturer
Henning Hansen bor i Aalborg. Efter at han gik på efterløn i 1998, fik han god tid til at arbejde seriøst med sin tidligere hobby.

Han anskaffede en drejebænk, men fandt snart ud af, at han skulle lære noget mere om teknikkerne ved trædrejning. Derfor meldte han sig til forskellige kurser, så han stod bedre rustet.

Hans erfaring blev naturligvis, at øvelse gør mester, og han har øvet sig rigtig meget uden dog at påstå, at han nu er blevet mester.

Det er meget vigtigt at finde det rigtige træ til opgaven. Det er stadig en udfordring at stå med en tilfældig træklods og udtænke, hvordan han bedst udnytter træets egenskaber til at frembringe de spændende strukturer, der kan være i træet.

Henning Hansen synes, at en skål eller vase gerne må have nogle spor fra naturens side, såsom knaster, svampeangreb og barkant.