KIG IND
Nørager Kultur-
og Medborgerhus

Kunstudstillinger


Kunstudstilling den 25. oktober - 17. december 2009
med Tine Lilholt og Preben Toft Madsen

Fernisering:   Der er fernisering på udstillingen søndag, den 25. oktober  kl. 15.00.                                            
Udstillingen er åben:   Mandag, tirsdag og torsdag kl. 13 - 16.

Billedkunstner Tine Lilholt
Tine Lilholt bor i Skørping og er foruden malerkunsten også kendt for sit musikalske virke, hvor hun indtil for nylig var medlem af Lars Lilholt Band. Hun optræder i øvrigt sammen med Klaus Thrane med en koncert i Kig Ind den 06. november 2009.
Tine har altid tegnet og malet, og hun fortsatte med at interessere sig for farver og former samtidig med, at hun dyrkede musikken. Efter realeksamen fra Suldrup skole blev hun musiksproglig student fra Aalborghus Statsgymnasium.
Hun tog en uddannelse som håndarbejdslærer på Nordjyllands Håndarbejdsseminarium og har senere modtaget undervisning hos forskellige malere.

Tine Lilholt har deltaget i mange udstillinger og er også kendt for på nogle udstillinger at kombinere malerierne med musik, så de besøgende på en udstilling kan både se og lytte.

Hjemmeside: www.tinelilholt.dkPreben Toft Madsen
, keramisk skulptør
Preben Toft Madsen bor i Hellum ved Jerslev i Vendsyssel.
Han er uddannet murer, socialpædagog og psykoterapeut.
De senere år har han arbejdet fuldtids med kunsten, og hans valg af materialer er meget omfattende: Jern, træ, bronze, sten, rakubrændt sten og rakubrændt keramik - og han lader disse materialer præge hinanden på en meget spændende måde.
Inspirationen henter han i det daglige håndgribelige og i myternes og historiens verden.
I mødet mellem dem afsættes spor, som bliver til billeder, relieffer, skulpturer, dimser og tingester. Engle har siden 1996 været et gennemgående tema i hans værker.
                                         
Udstillinger: Preben har i foråret 2009 overtaget Galleri Havnen, Sæby og har faste udstillinger på andre gallerier: Galleriet, "Engle i glas", Fåborg, PT Galleri, Jerslev J., Galleri "Humlum gl. skole", Struer og Dronninglund Kunstcenter.

Hjemmeside: www.ptmadsen.dk