KIG IND
Nørager Kultur-
og Medborgerhus

Kunstudstillinger


Kunstudstilling den 29. april - 27. juni 2011
med Jeannie Bolund og Pia Krarup

Fernisering:   Der er fernisering på udstillingen fredag, 29. april  2011 kl. 16.00.                                    
Udstillingen er åben:   Mandag, tirsdag og torsdag kl. 14 - 16.

Billedkunstner Jeannie Bolund
Jeannie Bolund siger om sine malerier: "Det er med malerier som med mennesker - nogen stråler og er smukke og glade fra starten - andre tager mere tid".
Hun maler mest kvinder - stærke kvinder - gudinder og hekse måske - i stærke og varme farver. Det er bevægelsen og stemningen, der interesserer mig i mine billeder, siger hun. Farven og gløden betyder også meget - der skal være ild i billederne - ikke en fortærende ild, men en varm og livgivende ild, som gør godt helt ind i sjælen.

Inspirationen får hun fra den urgamle kraft i oldtidens trinde kvindefigurer, mytologien, eventyrerne og ikke mindst fra dybet i hendes eget indre.
Hjemmeside: www.jeanniebolund.dk


Maleri af Jeannie Bolund   "Ægteskab" af Pia Krarup 


Glaskunstner Pia Krarup
Pia Krarup bor i Brønderslev. Hun er uddannet sygeplejerske, men har siden år 2000 arbejdet med glaskunst og keramik.
Hun har deltaget i en del kurser, der gav hende interessen for at lave spændende, specielle og unikke ting i glas og keramik.
Interessen er med årene taget til, og i 2007 åbnede Pia Krarup "Kunst-Huset", som er en butik med kvalitetskunst og kunsthåndværk.  Her udstilles både hendes egne produkter samt andre kunstneres værker.

Pia Krarup kombinerer gerne både glas og keramik i sine værker og bruger forskellige metaller og materialer.  De meningsfyldte tekster er med til at give hendes ting et helt personligt udtryk.
Hjemmeside: www.kunst-huset.net